Milado, možná jsem to jen špatně pochopila, ale Tvoje odpověď pro Monty mi připadala jako poučování - povýšeně a s despektem. Nějak mi uniklo, proč rozhoduješ o tom, jestli je Monty jen konzervativní nebo už pohodlná ( a proč by nemohla být? je trestné chtít si o dovolené odpočinout? ) anebo o tom, jestli má rodinné vztahy dost na výši nebo jen "jaksi podivné". Ale možná jsem Tě opravdu jen špatně pochopila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.