| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Věruš,ten dr.je v tom trochu ....,zase nemají zápaly plic,nebo astmatické záchvaty,takže to vidí jen ze své stránky,to mi přišlo,jako blbá sranda,ale nesmál se...kdybych sehnala nějakou paní,tak bych musela do špitálu na celej úvazek a celou výplatu bych ji vysolila,kdo by hlídal DVĚ děti za pár kaček,také kde...,Petr pracuje doma,takže určo by chtěl doma nějakou cizí babu,takže tohle ne.To bych mohla zůstat doma já.Školku prostě potřebují,jinak to nejde,já doufám,že se to upraví,nebo se přijde,proč tak smrká a pokašlává,ta nemocnost se usadí,to říkají skoro všichni...pokud budou nemocní,tak je tam dávat nebudu,budou muset babičky začít zase hlídat a prostě to dopolednese se to musí zařídit,já mám malej úvazek,tchýně důchodce a Petr bývá také občas doma...takže bude muset každej pohnout prdelí a né nechávat vše na mě jako doposud,dokud jsem si neřekla,nikdo mi je tak nepohlídá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.