no.. já bych své děti na jejich spádovou školu nedala, je příšerná... od hoky ze třídy šly 4 děti na gympl, pak samozřejmě nějaké obchodky a několik průmyslovek. něco učńák a 1 títě nikam. vzhledem k tomu, že 2 propadlo, se ani nedivím
ani víceleté gymnázium není zárukou úspěchu.
holka hraje na hud. nástroj, kluci také, k tomu dělají hokej, jsou dost vytížění a na blbosti nemají jednak čas a jednak ani sílu :o). ale jak úspěšní v budoucnu budou, to si netroufám tvrdit. šanci mají, musí ale sami chtít. když zlobí 1/2 třídy, mají na vybranou. buď se přidají a nebo ne. když si vyberou 1 možnost, vědí co následuje :o), protože jsem máma satorie- škola má vždycky pravdu (i když i v tomto dokážu použít zdravý rozum a v případě křivdy se ho zastat) a ve škole se zkrátka nezlobí. kluci jsou oba hodně aktivní, ten nejmladší má disortodoncii, přeto toto nevidím jako důvod k úlevám, spíš jako důvod k většímu makání. ale jak jsem už psala, školu mají dobrou, p. ředitelka tam vládne poměrně železnou rukou, v jejích hodinách (učí matematiku) je klid, učitelka čj je podobná, takže jsem opravdu spokojená. a kvůli této škole se kluci nepřihlašují na školu, ze které by to měli kousek na zimní stadion a musí stíhat tréninky jak ráno )od 6ti) tak i ty odpolední, které povětšinou začínají brzy. musí být kvůli nim dost často (a kvůli zápasům) uvolňbováni z vyučování a tam platí pravidlo= učíš se, volno dostaneš, neučíš se, nic nebude. a jelikož oba hokej milují, tak se snaží. možná i to je důvod, proč mě škola přijde OK. že mé děti zatím nejsou problémové :o) a tím není problémová ani škola
Předchozí