No to je ten, pro mě, trošku zcestný názor. Můj syn bude příští rok končit osmileté gymnázium a v reálu stojí celkem dobře. Se spolužáky z ZŠ se stýká také a nečiní mu to žádný problém. O práznichách chodí na brigády /fyzická práce/ tak nevím jestli ve svém ohledu omezen. Pokud já vím tak za mě se teda brali nejdříve děti známých a potom ty, které na to měly /některé dokonce i kdyby byly geniální šanci nedostaly/.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.