Přidat odpověď
Soni s tou školkou. Když mi Vojta dříve promarodil celou zimu s ATB, ptala jsem se doktorky, jestli ho nemám stáhnout ze školky. Její doporučení i přes tu hrůzu bylo, aby do té školky chodil, pže by si to promořování prožíval až třeba v první třídě, což by asi bylo horší.
Letošní zima byla úspěšnější, jen asi 3xATB, je fakt, že jsem pozorovala, že i děti ve třídě tolik nekašlaly a nerýmovaly. U nás ve školce codí děti většinou dva roky do stejné třídy, ten druhý rok přibudou nové nepromořené děti, tak i tohle mohl být třeba důvod k vyšší nemocnosti ten druhý rok.
Věrko, určitě bude pro Kájíka lepší odklad op, větší děti jsou klidnější a spolupracují, skoro každý měsíc jsou lepší a lepší. Aspoň to tak pozoruji u nás.
Jinak já fakt můžu jen konstatovat, že u nás se to pomalu a jistě ubírá k lepšímu. Zima byla úspěšná, pokud se drží dieta, tak bříška nebolí. Zjistila jsem, že Vojta je asi i alergický na čočku - po té má průjem. Věrka měsíc nekašlala, teď se blíží ta naše 4-týdenní krize, minule to zvládla v pohodě, teď ji 2 dny bolí bříško a pokašlává.
Předchozí