Tak to tě čekají nádherné zážitky.Syn měl také tyto sklony a ještě štěstí na učitelku.Mladá bez předsudků,měla učit 2.stupeň,ale naštěstí byla pár let nejdříve na 1.stupni.Syn už ve 3.tř sbíral po poli různé vývrhy dravců jiné fujtajblíky a pak mi to v garáži rozebíral,znal toho mnoho a z dětské encyklopedie dělal podle návodu pokusy atd.Hlavně ale bylo krásné jít tím obyčejným polem.Četl v té přírodě jak v knize.Já jen zírala.Učitelka mi řekla,že má znalosti na gymnázium-tedy ty biologické a začala ho připravovat na př.olympiádu.V okresní skončil 3.Jenže důležité bylo pro školu,že porazil konkurenční žáky z našeho města,kteří je vždy válcovali.Máme doma sbírku kamenů a dost vzácných,také jezdili s přír.kroužkem na Kozákov kutat drahokamy apod. I když jeho cesta šla později vrcholovým sportem a už prakticky nebyl na nic čas,dodnes na to vzpomíná. A já také.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.