Ma dcerka v osmi mesicich zacala pouzivat prvni slova a to jsem jeste nepostrehla. Jedna pani se me ptala: Vsimla jsi,ze Vase dcerka uz zacina mluvit? Koukala jsem. My jsme spolu hodne cetly, rada jsem ji povidala pohadky. V detstvi mi to dost chybelo, tak jsem to s dcerkou hodne vychutnala. Proto me bavilo cist dcerce pohadky a rikanky pred spanim po obede a po veceri. Ale mate v necem pravdu. Jsou takove ambiciozni matky, ktere se snazi ucit deti cist a pocitat jeste pred 1. tridou. Ma dcerka chodila do cesko - anglicke skolky(nekdo me premluvil, abych ji takove skolky poslala)a byla trosku nervozni a mela tam problematictejsi deti (od ctizadostivych rodicu, kteri si prali, aby jejich potomci umeli jeste v predskolnim veku dobre anglicky). Tak jsem se rozhodla, ze nebude pokracovat v 1. cesko-anglicke tride a ze bude chodit do normalni male vesnicke skoly. Je happy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.