| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lucko, to by mě zajímalo, jak mám takovou poradnu respektive lékaře najít. Chodím k jedinému doktorovi, který v blízkém okolí bral nové pacienty, takže jsem ráda, že vůbec někoho mám. Poradna vypadá tak, že se mě sestra zeptá kolik vážím, zatváří se kysele, že nepřibírám podle tabulek, změří tlak, zkontroluje moč, zeptá se, jestli mi neotíkají nohy a odešle mě k doktorovi. Ten do mě sáhne a pak udělá UZV. Tím to hasne. Nějak nechápu, proč se tomu říká poradna, když mi ještě nikdo nic neporadil. Pokud nepočítám, že mi sestra řekla, ať mám pestrou stravu. A z okolí nevím o jiném lékaři, kde by to probíhalo jinak.
Ze jedno cvičení a přednášku s PA jsem se dověděla 100x tolik. Díky bohu, že něco takového u nás máme.
Kolik bych byla ochotná zaplatit? Do výše porodného určitě a pokud bych viděla, že ta péče stojí za to, tak i více. Klidně si kvůli tomu odpustím dovolenou, porod považuji za významnější událost v životě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.