| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dítě jsem nedala na osmileté gymnázium. Lituji.

Jenže těch kvalitních ZŠ právě moc není. Lidé mimo větší města v první třídě často zvolí raději školu bližší než kvalitnější kvůli dojíždění. Vím o čem mluvím. 2,5 roku jsem s dětmi dojížděla 30 km do centra Prahy. Nelituju toho ani na chvilku, nebyl problém těch 30 km, ale ty kolony po ránu i odpoledne, později i nemožnost parkování, jinak než autem z naší vesnice nebylo možné se dostat. Když jsem pak přišla o práci v blízkosti školy, musela jsem to vzdát, byla jsem z toho dojíždění psychicky na dně, nestíhala jsem nic já a děti koníčky taky ne. A když pak děti umístíte do vesnické školy (jinak proti vesnici nic nemám), najednou zjistíte, že to nefunguje. Starší syn za ty dva roky tak zlenivěl, zjistil, že na samé jedničky nemusí nic dělat, zájmy, které měl předtím postupně opustil, začal být ovlivňován spolužáky, poslouchat rap a koukat na hororry. Pro nás prostě je řešením jedině gympl, bude sice muset dojíždět, ale jen na kraj Prahy a teď už to zvládne z větší části sám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.