Milado, Adhd se da diagnostikovat podstatne drive nez ve 4 letech, u nas to bylo tesne po druhem roce. U autismu potom zalezi na stupni postizeni. Nizkofunkcni autismus se da rozpoznat kolem druheho roku, vysokofunkcni (Asrergeruv Syndrom) mnohdy unika treba az do 6-7 let. Monty, pokud si chces pokecat, napis mi na mail. Z Tveho popisu mi to silne pripomina meho draheho syna :o). Tedy z te hyperaktivni stranky, autismu bych se ve Vasem pripade neobavala. U Samiho nam take zjistili znacne problemy se sensory integration (nevim cesky??) a to vysvetluje spoustu jeho chovani. Ale je to na delsi povidani. Ted mi ho v ramci terapie na tu sensorovou integraci budou veset za bricho na houpacku :o)))), jsem na to zvedava...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.