Ahojda, já do jedné práce dojížděla hodinu a 25 minut jedna cesta. A bylo to prostě moc. Vydržela jsem to sotva půl roku. Nedalo by se to jezdit třeba autem? Ono 60 km není moc, spíš ten čas je moc dlouhý. Manžel má v Pze v práci kolegu, ten dojíždí denně z Liberce, to je mnohem dál, ale myslím, že 2 hodiny určitě nejede. MM jezdí každý den 35 km vlakem, ale má to za 30 minut- takže paráda. Já myslím, že je to spíš o čase než o vzdálenosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.