holky díky za příspěvky. Šátkovat budu, už se moc těším. Také mne to mrzelo, že s dvojčaty to nepůjde, ani jsem proto nešla na žádný kurz, a nekupovala sátek. Tak jsem ráda, že ted v 7 měsícíh to vypadá, že i minimálně občas šátkovat zvládneme a asi budeme. Reší to i ten problém, když jeden spí v kočárku a druhý se nudí. Já řešila jak to dělat, aby to nebylo nespravedlivé, a vůbec organizacne, ale povzbudili jste mne tady, že hlavně nějak...
u nás bohužel manžel s šátkováním vypomůže minimálně, ale také by chtěl, tak zřejmě alespon občas to tak bude, super
vím, že jednomu dítěti se to moc líbí, je to mazlík a i jstem to čekala, druhému zatím ne, ale snad to bude tím, že se mi tehdy nepovedl moc úvaz... musím se to lépe naučit. A ted mě napadá, mohu se ještě zeptat, jak nosít v 7měs. a více. Já zatím zkoušela úvaz do kříze, dítě čelem ke mě, nožičky okolo mých boků... nevím zda je to zdravé, ale příjemné jo.
Když zažívám takovéhle radosti tak si říkám, zda si nepořídit ještě jedno miminko "za odměnu"
ke klukům. Po dvojčatech, bych to měla už v pohodě, jedno dítě žádné dítě... když mám chvíli jen jednoho tak je to taková pohoda, že závidím maminkám jednoho dítěte, jak si to mohou užívat a nechápu, v čem se jim to zdá náročné
)
ale stejně se jistě cítí maminka trojčat vůči mě