Tak jsem asi nenáročná...večer nemusím nutně koukat na film: Spektrum, Viasat histori či diskavery...stačí dětem i nám.....pokud už nevíme co....
i Když včera jsem nevycházeli z údivu,.....2,5chlapy na Nově v odpoledních hodinách....jsme zatrhli dětem.....a vyhnali je do vany....neb manžel se koukat chtěl.
K autorce : proč si teda nevezmete knížku a nečtete si... já tak trávím většinu večerů....nebo šiju...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.