Hani to bude možná zajímat celou dvojčatovou diskuzi. Občas mám dojem že se Péťa tak jako straní. Fanouš je hodně dominantní a vynutí si pozornost třeba i jen tím že mě bouchne, ale prostě tak nějak nechce dovolit aby se mnou byl Peťa nějak víc. Takže já Fandu odstrkuju bokem a beru si Peťu k sobě. Asi začíná období žárlivosti či co, ale nechci aby si přišel jeden nebo druhý odstrčený a knihy se ke dvojčatům jaksi nevedou :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.