| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dítě jsem nedala na osmileté gymnázium. Lituji.

přečti si prosím můj příspěvek výše...
nevím, co by se synem bylo, kdyby neměl nakonec možnost navštěvovat soukromou školu pro děti nadané - se studijními předpoklady... mě, samoživitelku tyto 2 roky (4.a 5. třída) sice stály 50 tisíc, které jsem si musela půjčit-protože žádná z 5 mnou oslovených základních škol v Brně nadaného žáka nechtěla... ale nelituji.
Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI MUSÍM ŘÍCI, ŽE sE MUSÍ ZŘIZOVAT TŘÍDY PRO NADANÉ DĚTI S IQ PŘES 130 , PROTOŽE JE NORMÁLNÍ VÝUKA A její TEMPO UBÍJÍ A SPOLUŽÁCI ŠIKANUJÍ... Také učitelé zde by měli mít speciální kurzy...PO TŘETÍ TŘÍDĚ, KDE JE UČIVO NÁROČNĚJŠÍ SE UŽ NADÁNÍ dítěte BEZPEČNĚ POZNÁ... Po 5. třídě tyto děti stejně odejdou na gymnázia...
Zrovna tak by měli být i třídy vyrovnávací, aby děti slabší měli možnost ty průměrné dohnat.
Jde hlavně o to, aby v těchto speciálních třídách bylo dětí DO 20, aby se učitel mohl individuálně dětem věnovat, protože za současné situace - 30 dětí ve třídě, jako měl můj syn, to opravdu nejde... oni ti učitelé jsou taky jen lidé...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.