| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nemůžeme rodit děti?

Na porod tedy též nemám zvlášt moc hezké vzpomínky. Ovšem u prvního porudu manžel nebyla a u druhého jo, v čemž byl zásadní rozdíl co se chování zdravotníků týká!!!U prvního porodu byla sestra drzá a nechutná,dokonce jsem rodila v noci a ona všude zhasla a řekla, že nemám tlačit a šla do tmy něco dělat...asi dělala papíry při svitu luny...tak jsem se tam celou noc trápila a ráno nastoupla mladá sestřička,která byla snad anděl pomohla mi poradila a malá byla za 20min. na světě...u druhé si sestřička nedovolila odejít,jelikož tam byl i manžel. Né, že bych se zrovna já neuměla ozvat, ale znáte to sami, když člověk trpí tak je docela na dně a neumí říct to co si běžně myslí.Též pobyt v porodnici bych nazvala katastrofou, ale pozor jen v případě, že sloužila jedna sestra,její ochota byla na bodu mrazu a o aroganci ani nemluvím, čímž to vlastně pokazila ostatním, které byly příjemné.Dodnes jsem na sebe rozlobená, že jsem jí pořádně nevypucovala žaludek, když jsem ji požádala o chvilkové pohlídání mimča,že jsem se chtěla osprchovat...hned mne napadla jak to budu dělat doma atd.Mimochodem doma jsem na to byla sama a malou jsem tahla v nosítku do koupelny,abych se v rychlosti sprchla...malá řvávala celé dny jak Tarzan a ten týden v porodnici by pro mne mohl být týdnem klidu,ale to by mi musel někdo dopřát...Možná by to sestřičky též mohlo napadnout, že každá nemá doma dvě babičky,navařené, uklizené oprané...ale jsou i takové bez babiček s manželem od rána do večera v práci...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.