pardon s tou sms to beru zpět, ta mi přišla, když jsme spolu byli vedle sebe! leda by někoho naočkoval....ale byl z toho taky tak vyklepanej a rozčilenej, když mi zapípal mobil znovu, že pochybuju, že to byl on...už je to hodně dlouho...cca 4 roky...chtěl abych na zprávu odpověděla, že nevím o co jde. Jednou jsem odpověděla, dál už jsem neodpovídala. Vysvětlila jsem mu, že na anonym odpovídat prostě nebudu. číslo si tehdá poznamenal a zkoušel volat z práce a tak..prej to nikd ynikdo nezved....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.