Zaregistrovala jsem se abych mohla reagovat na uživatelku Hrouda a tak se omlouvám že zde napíšu mimo tento článek proto že já žádné G testy nepodstupovala a nikdy jsem s tím problém neměla.
Nejsem z čr takže moje čeština není určitě bez chyb ale nedalo mi nenapsat a tak snad alespon trochu to čitelné je.
Minule zde proběhl článek o ukončení těhu kvuli VV.
Hroudo jsi matka??
Myslíš si že život které by to dítě mělo -to znamená spoustu operací které by třeba nepřežilo a do smrti plenky a nebo ruzné vývody že je život?
Chtěla by jsi ty sama takle žít??
Snesla by jsi pohled na dítě které by ti brečelo do klína že nemuže ven a nemá kamarády a má bolesti a nechce bejt v nemocici atd??
Dokážeš vubec někdy soucítit z ostatníma a nebo je jen zašlapovat do země?
Přijde mi jak kdyby jsi ty byla ta nejlepší na světě a už pár nocí přemýšlím o těch výrazech jako dodělání atd..
Přišla jsi někdy o dítě?Já ano a vubec bych ti to nepřála!
Každej člověk má možnost volby a ty tady nejsi od toho aby si ostatní poučovala a léčila jsi na internetu svoje komplexy s toho že v běžném životě asi nebudeš taková hvězda jak si tady na ní hraješ
Nevidíš si do pusy a myslíš si že tvá prada je ta jediná na světě.To co předvádíš není diskuze ale urážení ostatních a přesvědčování zbytku že ty máš pravdu!
Nevím kolik máš dětí,nějak tě nesleduju ale určitě by jsi se na 100% rozhodla tak že svoje děti třeba na rok i více budeš muset opustit aby jsi se starala o nemocné dítě??Myslíš že oni by nebyli okradeny o nic?
Matka nesmí přemejšlet jako sobec a nebo jako ty ale musí myslet i na celou svojí rodinu!
Vím že ty mě tady tet smeteš tvejma argumentama a nevadí mi to
Všem co přišly o děti a nebo stály před těžkým rozhodnutím posílám spoustu energie
a nedělejte si nic z takových omezených lidí které kolem sebe hážou jen svoje moudrosti
Kates a Mates