| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky Majko, asi tuším co cítíš, my jsme na tom stejně. Každý mě říká ať neblázním, neřeším ..... ale ono to nejde. Ty si matka, člověk který je s mimi každý den a sama víš co už je divný a co ne. Můj malej se narodil také o měsíc dříve, měl 46 cm a 2640 g, tak jsem od počátku počítala že je menší a vše bude pomalejší.Akorát jsme nějak pomalý doteď. Dr nám říkala že se to vrací tak do půl roka, pak už ten měsíc nemá být znát, jinak je tam jiný problém. Mě připadá že se na nás sype vše co může. Od mala nepřetáčel hlavičku na jednu stranu, už v porodnici chytil rýmu od spoluležící a od té doby je neustále nemocný.ATB měl už 4x, měl i tříselnou kýlu, 2x mu čistili oční kanálky,neustálá rýma a s tím i zahnisaný očička, musíme chodit na vojtovku páč je mu rok a stále neleze, nesedí...jediné co říká je tatatata. Je takový malinký, každý mü tipuje tak 8 měsíců. Myslím že ho vše spomaluje. Aspoň tomu chci věřit.
Začali jsme chodit na neurologii, tam mu zrovna dělají testy, zatím vše v pořádku s tím že je jen hypotonický ale výsledky z krve na vývojový vady přídou až v srpnu.V porodce je měl v pořádku. Srdíčko, sono hlavičky,bříška... vše dobrý. Dr mě řiká že je jen línější, no já jsem z toho taky neštastná. Mám ještě 5 holčinu a ta byla zas ve všem moc šikovná, vím nesrovnává se to ale moc to nejde ~d~~:-D
Takže když to shrnu tak by měl být v pořádku, jen vůbec netušíme proč je tak pozadu ~;(( a doufáme že se vše časem srovná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.