LoraX ju to vím, osobně mě to sice nikdo neřekl ale někde jsem to kdysi četla že po nemocích jsou rychlé vývojové skoky. Moje neuroložka to jakoby řekla také, že u kluka jsou prostě takové brzdy (nemoci) a až bude líp tak se to srovná a vše dožene. Myslím že ho nejvíce zasáhla ta jeho operace kýly, od té doby je pořád stejný, i vývojově. Občas si řikám proč jsem tam s ním šla, ale každý řiká že ta se musí operovat. I když měl určité problémy před ní, tak zas za vše asi nemůže. A s výrokama DR je to taky těžký, každý řiká něco jiného a komu důvěřovat..... to s tím srovnáním do půl roka tvrdí i má reh. sestra. Mě osobně to připadá taky divné že by do půl roka mělo být vše srovnané. No já doufám že nám vyjdou výsledky dobře a my budem opravdu jen pomalejší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.