| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fialko to co pises me hrozne moc pripomina moji vlastni mamu,me matka taky vyuziva (la) jak mohla.Ja jsem odesla v 17 letech z domu,nasla jsem si praci pri ktere jsem studovala,mela jsem s kamaradkou podnajem,jeji rodice ji podporovali i finfancne pokud to potrebovala a me ? Moje matka vecne volala,ze by potrebovala pujcit nema ani na jidlo atd samozrejme ,ze jsem ji vzdycky pujcila,mam o 14let mladsiho brasku a taky me ho bylo lito.Kdyz jsem je prijela navstivit sedela v hospode nebo byla doma opila.Samozrejme ,ze si nadelala spousty dluhu,doslo to az tak daleko ,ze prodala byt,(ktery ji koupili jeji rodice) a nastehovala se ke sve mame.Jenomze moje baicka to s ni moc dlouho nevydzela takze ji jednoho dne nepustila domu (bracha byl tenkrat u jine babicky)a ona musela spat venku a po trech dnech se mohla nastehovat do azyloveho domu pro matky s detmi tam byla asi 3 mesice nez si nasla podnajem kdyz si ho nasla tak mi volala ze musi zaplatit x tisic kauci aby se mohla nastehovat fajn tak jsem ji ty prachy pujcila no pujcila na vecne splatky uz jsem je nikdy nevidela a vim,ze ani neuvidim.Pak prisla s tim ,ze potrebuje pracku a nejake skrine a spoustu jinych veci ,a ze ji penize s koupi bytu zmraili v bance a ona nemuze nic vybrat no a ja jsem si dovolila ji rict at si teda na ty prachy pocka samozrejme ,ze se urazila nadavala me ,ze jsem chamtiva a sprosta a ze mam penez jako supek tak at si je narvu nekam ,ze ona je nepotrebuje.Kdyz jsem po par mesicich prijela nemeli v byte porad nic,nakonec me bracha rekl,ze penize taky uz davno utratila takze jsem stejne vsecko nakoupila zase ja.Pred pat lety jsem se odstehovala do zahranici hlavne daleko od ni.Parkrat jsem ji penize neposlala ona se urazila,ale za par tydnu se ozvala znovu a omluvila se ted po par letech uz mi dokonce zavola jen tak i kdyz nepotrebuje zrovna penize posledni dva roky uz se s ni dokazu dokonce i
docela normalne bavit.Nejspis to bude tim ,ze chodi uz 3 roky do jednoho zamestnani a tim padem tolik nepije.Ale i tak ja ji znam a vim jaka je a mam strach ,aby to nebylo zase jako v minulych letech.
Sama mam ted rodinu a vim,ze bych se nikdy nechovala k zadnemu s mych deti tak jako ona ke me.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.