| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marienko, to je těžký, už tu byla jedna diskuse,kde jsme došli k závěru,že každé dítě máme rádi trochu jinak, a je normální mít některé z dětí raději. To asi není o rozmazlování. Já mám osobně pocit,že moji rodiče rozmazlovali mého bratra, byl starší, problémový,a vše mu procházelo - terorizoval mě, když provedl průser, naši to za něj zaplatili, v podstatě mu téměř vše prošlo. Já se musela bít sama za sebe. Ale když jsem opravdu potřebovala pomoc a řekla jsem si o ni, pomohli mi. A je to tak dodnes, brácha i teď dělá kraviny a oni mu pomůžou,i když si to vůbec nezaslouží. ALe co já s tím, je to jejich prvorozený blonďatý klouček, moje mamka ho milovala a opečovávala jako princeznu a dnes ji on téměř ani nepozdraví.Až jednou bude moje mamka potřebovat utírat zadek, budu to já kdo to bude dělat, ne on. On ji nepůjde navštívit ani do domova důchodců, skončí-li tam naše matka. Bohužel tak to je, a já s tím nic nenadělám, a přesto všechno svou matku miluji a proto už to neřeším. Jsem dospělá a musím žít a postarat se sama o sebe a nespoléhat na to,jestli mě má někdo raději nebo ne. mám svou rodinu a ta je pro mě důležitější, než to jestli můj brácha dostává víc než já

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.