Dle mého názoru ne, pokud bych se ptala našich, možná by řekli že nás rozmazlovali
U mě to hodně zkazila puberta, takhle jestli ji bude prožívat moje dítě tak to asi nepřežiju
- s tátou jsem byla věčně na kordy, máma mi zase vyčítala že kvůli těm našim hádkám nedělá nic jiného než urovnává spory. Ségra takovou pubertu fakt neměla, takže se nedivím že ji určitým způsobem procházelo mnohem víc věcí, taky jsme dost věkově od sebe, takže když ona byla v mém věku, rodiče už byli o pěkných pár let starší a asi řešili věci jinak (když já jsem nechala VŠ s tím že to nezvládnu, táta mi vyhrožoval málem vyděděním, když sestra prohlásila že odchází ze školy, táta jen pokrčil rameny - hlavu ti za to trhat nebudu....., no je fakt že ona si pak našla jinou školu a dodělala ji.).
Ale ségře jsem taky nikdy nic nezáviděla, já jsem se osamostatnila a vypadla z domu a ona je teď centrem starostí našich, což taky není medové, a určitým způsobem jí to škodí že se neosamostatnila, bude to pro ni kapku tvrdý náraz.