| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To myslím synek už hezky seděl, takže takové ty "hry" co se daly dělat se sedícím dítětem - koulet balón, stavět kostky (i leporela jsme používali spíš jako ohrádky pro zvířátka než čtivo :-) jo a brala ho a ještě bere ségřina dětská kuchyňka, takže veškeré míchání, tlučení hrnky o sebe, nošení v zubech když lezl... občas jsem s ním doma cvičila na gymnastickém míči, ale fakt jen pár minut - houpat, koulet po břiše hlavou dolů a do stran jestli chytá balanc - samo jsem ho držela, ale spíš takové to jestli zatne ty svaly... A mraky říkanek - vařila myšička kašičku, takhle jedou páni, bumtarata na vrata a jiné více čí méně tupé nesmysly, na které mohl šermovat rukama a třískat do něčeho. Je fakt že je to docela klidné dítko, takže jsem ho mohla nechat na zemi a on si vystačil, dceru jsem asi "rozmazlila" neustálým hraním se mnou že pak nebyla schopná být chvilinku sama. U druhého už jsem měla víc co na práci a nějak to vyplynulo samo. No a pak ten starší sourozenec je prima pozorovací objekt :-) (ale pak ty rozbroje zas, chjo.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.