| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, je hezké, jak se k tomu stavíš a co se mé osoby týká, je mi svým způsobem jedno, co si o mně kde kdo říká.
Budeme si hrát na schovku? Dobře vypouštím televizi - oni k tomu mají někteří lidé ten postoj, že pokud na to nemáš, nemáš mít žádnou televiti, protože za 3 měsíce nepoznáš, čí je z bazaru a kdo si za své "lepší" peníze koupil novou. Lidi to celkem i možná právem štve, mně to naopak inspirovalo. Žít se dá tak za třetinu toho, co si myslíš, že potřebuješ, aniž by ses musela nějak moc omezovat a je to pohodlnější. Jenom musíš zapomenouzt na to třídění a nesmíš chtít být za "lepší" osobu, ale klidně můžeš "zatloukat", že jsi horší osoba. Spousta lidí odsuzuje oblékání od Vietnamců a v dnešní době už to málokdo opravdu rozpozná. Jsou skvělí plagiátoři - skoro všeho, pokud tedy nenosíš velké značkové nápisy, ale to už snad nikdo nedělá. Stačí se nepřiznat. Tohle jsou takové legrácky, vpodstatě společensky neškodné, maximálně se někdo zalyká vzteky, že socky mají všechno a povalujou se, chlastaj a hulej.
To školství mi vadí. Ne osobně, nějaké prostředky ještě mám "z lepších časů", určené právě na školu, kam až to synkovi půjde, na ty nesahám i kdybych týden před vejplatou neměla na chleba.
Za současné ekonomické situace bych považovala za vhodné ty aktivity, přesahující obvyklé meze, zrušit. Stipendium nic neřeší, právo na solidní vzdělání, třeba s trojkami by měli mít všichni, ne jen ti mimořádně nadaní, nebo pilní. Píle je totéž, co nadání, vím to, páč jsem líná jak veš.:-)
Internet, no on je rozdíl, pokud máš vymezený čas třeba hodinu a nebo můžeš neomezeně vyhledávat, třídit a pracovat s informacemi. Pořád se mi tu u netu "povalujou" nějaký socky, co hledaj práci. No ale kdo jiný si je pustí přes práh, že?
Neničí mě třídní rozdíly a ani nemám sklon k rovnostářství. Jenomže by měly být určité hranice, které by neměly být překročeny. Už proto, že by všichni mohli přijít na to, co já a to bychom tedy ten kapitalismus nevybudovali.~j~
Myslím to tak, že jestli nebude téměř žádný rozdíl mezi těmi, kdo pracují, nebo se snaží pracovat a mezi opravdovými povaleči, ti lidé ztratí motivaci, ztratí snahu a především - stanou se pro společnost přítěží. ze zatvrzelkého bezdomovce stát už nikdy nic nevytříská a pokud si bude pěstovat "nepřizpůsobivé" vedle smolařů, prodělá na tom stát a tedy všichni, kdo platí daně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.