Ahoj všem, chtěla bych poprosit o radu... Mám 5ti měsíčního syna ( má 9 kilo) a z klasického vajíčka mi skoro vyrostl... teď jedeme na dovču ( autem) a tak bych ráda, aby měl pohodlí... Ale ještě nesedí a tak potřebuji sedačku, která je polohou co nejvíce podobná tomu vajíčku a chtěla bych, aby nám chvilku vydržela. v Kategorii 0-25 kg jsem našla jen Autosedačka Espiro Optima. Neznáte ji někdo, nevíte jak hodně se dá položit, jak vhodná či nevhodná je pro toho mého uličkíka? Když ještě nesedí.... a bude v ní trávit hodně času...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.