| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nenaštvávám se, většinu názorů považuju za legitimní, neurážím a neútočím.
Pokud někdo útočí přímýmn útokem - urážkami, snaží se zasáhnout slabé místo apod. sice se mě to tak moc nedotýká, protože nezveřejňuju nic, s čím nejsem sama srovnaná, skutečně odcházím.
Nenechává mě chladnou, pokud takhle někdo útočí na jiného a nevidím důvod, proč mu nejít na pomoc, třeba jako poučku pro útočníka, že se může setkat i se silnějším protivníkem tam, kde to nečeká. Ne každý je schopen sám to ustát, není tak verbálně obratný apod. Nevidím důvod, proč to nedělat. Nevidím na tom dokonce ani nic špatného.
Na některé diskuse třeba reaguju až v takové chvíli, zvlášť, pokud je to téma, které mě samo o sobě až tak nezaujme, nebo mám jasně vyhraněný postoj, který nepotřebuju obhajovat sama za sebe. Většinou je to politika a zrovna levicový postoj k věci je často použit jako záminka k podobnému útoku a pak se obvjeví spousta nesmyslných argumentů - počínaje tím, že zastánci levice jsou flákači a netáhla, co se chtějí přiživit a levice = totalita konče.
Obzvlášť v některých případech je to dost křiklavé.

Kontroverzní bývají třeba "kuřácké" diskuse, ale u toho se spíš většinou bavím, protože ti bídní kuřáci jsou schopní vzít to s nadhledem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.