Jestli je to TEN DAVID ČERNÝ, se kterým jsem měla na netu už několikrát tu "čest" se setkat na jiném místě (z téhle fotky se to nedá vyloučit, vypadá tam všelijak), tak teda nevím, co je na něm okouzlujícího. Mě svým vystupováním a používanými výrazy "fakt dostal" Perlil tak, až mu admini zakázali přístup. Jestli to on není, tak moje velká omluva patří tomuto tebou zmiňovanému Davidovi Černému.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.