Ja jsem se naucila jezdit na kole ve svych 12! letech, ale spatne. Proste jsem byla nesportovni typ, navic vlastni kolo jsem nikdy nemela.Uzila jsem si dost posmivani od ostatnich deti a mela jsem z toho mindraky. Myslim, ze to byla hlavne chyba mych rodicu. Vlastne me to ani nikdy nijak nebavilo. Muj muz me donutil asi pred 10 lety znovu na kolo usednout. Spadla jsem na plot, rozbila si hodinky a tim to opet skoncilo. Dnes je mne 47, kam potrebuji, tam dojdu pesky a mam z toho radost. Muj syn se naucil jezdit na kole az v 5 letech, pred tim se bal, ale dnes jezdi velice dobre a bavi ho to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.