Ahoj, potřebuju pár rad, snad mi poradíte. Do února mám RD, ale už v říjnu nastoupím do práce (dneska jsem se byla domluvit). Budu dělat 4 hodiny, Klárka ve školce nebude. Budu dělat tedy asi na dohodu. A chci se zeptat, jestli když budu dělat na dohodu mám nějaký nárok na dovolenou, na stravenky. Od února, kdy mi skončí RD, budu dělat normálně jako zaměstnanec (vracím se do stejné firmy). Ale taky na pol. úvazek. Jak je to tam s dovolenou? Budu mít nárok a kolik?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.