Je to přesně tak, jak píše Andrýsek. ¨ Vloni jsem měla prac. poměr do 30.6., ale 25.5. jsem omarodila. Promarodila jsem celé prázdniny a od 25.8. jsem opět nastoupila do práce (po té, co jsem na reverz ukončila prac. neschopnost k 24.8.) a ke své velké radosti jsem konečně (po 3 letech) dostala prac. smlouvu na dobu neurčitou.... Na ÚP jsem tedy nebyla ani den, nemocenská mi norm. chodila... S.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.