Holky, mně to taky normální nepřijde, právě proto i vnáším dotaz mezi vás ostatní zkušené.
My máme za sebou od cca 3 let, kdy tak začal chodit častěji věšetření několik. Všechna na mou vlastní žádost, protože naší pediatričce to stále přijde normální, kdežto mě rozhodně ne. On totiž ví, že tak chodit nemá a všude, kde to má ukázat chodí vzorně. Dokonce i ve školce mezi dětma chodí spíš po celých nohách, asi si na to před dětma dává pozor, třeba se mu za to už někdo smál...Podle všech je ale syn zdravě rostlý a není důvod proč by to měl dělat a časem se to odnaučí. Jenže to už nám říkají 3 roky a on si to jen čím dál víc zafixovává a zlepšení zatím absolutně žádné. Zatímco ještě ve 3 letech tak chodil občas, tak teď většinou, prostě už mu chůze po špičkách přijde jako normální chůze. Ale běhá po celých nohách a vůbec na něm nepozoruju vůbec nic jiného vybočojujícího od "normálu".
Před pár dny jsem se "vetřela" na další konzultaci na neurologii, tak zase proběhne další kolo vyšetřeních a doufám, že už se bude něco dít. Ne že bych chtěla, aby něco našli, ale chci to vyřešit.