| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,co se tyka stižnosti na doktora,tak také přidam svou dnešní zkušenost~q~..
přistěhovala jsem se do Prahy a nutně jsem shaněla gynekologa,což je dost velky problém né,jen ve velokměstě,ale celkově..
Našla jsem si jednoho i blíž mému bydlišti,volala jsem a doktorka říka ano mužene přijít není problém..
Tak jsem tam šla,,a kupodivu,přišla sestra,že se musím domluvit z doktorkou,ale šla si koupit svačinu,tak musím počkat,tak jsem tedy vyčkala,přisla doktorka která se ani nepředstavila,ale ja její jmeno veděla
Mudr.Dagmar Patočková clinikum vysočany..
Ktera hned jak přišla,tak jem jí říkala muj problém..jelikož jsem tam šla protože jsem měla opožděnou menstruaci,těhotenství u mě není zrovna na pravém mistě,tak mě né vůbec služně vykopla..
Cituji: Pracuji za druheho doktora,ktery ma dovolenou ja mam virozu a vaše starost mě nezajíma,protože ja jich mam také dost,a pokud nevite jestli jste těhotná nebo nevíte co vám je,tak ja sama vám nic neřeknu,protože vás neznám..Což musím dodat tahle koverzace proběhla na chodbě mezi dveřmi..~q~
Tohle je hruza,koukala jsem jak vysloveně tele,a řekla,že tohle není,ale můj problem..
ta se osočila a nemluvila celou konverzaci odkřičela a já rozhodně neveděla co mám odpovědět..
Nakonec mi řekla,at si jdu jinam a udělam si test,že ona sama mě vyšetřovat odmítá..
No koukala jsem jak tele..
Nejsem žádná menšina,ale običejná,žena co podniká a nezaslouží si aby sním lidi jednali jak s prasetem..
což tato lekařka mi vůbec nepřišla,že by měla léčit a měla mit licenci..k sakru lekaři přeci podepisuji věrnost pacientum..
Tak kdo sou pro ně pacianti..mi nebo to,že maji 30minut před svačinou? tohle je apsordní a přemyšlím nad tím chováním celý den..
došla jsem k zavěru,že pokud se tohle stalo více lidem,tak je mi to osobně lito,protože člověk se akorad poníží..~Rv Přeju všem hezky večer Verunka~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.