No, s tím nesouhlasím, z vlastní zkušenosti. Docela mě někdy mrzí, že jsem nebrala děti po dvou letech a dala si po druhém a třetím čtyři roky pauzu. Protože už jsme mohli čtyři děti dávno mít a v práci bych byla zpátky stejně. Jenže tam byly zdravotní důvody - druhé těhotenství bylo dost rizikové a já se prostě bála, že skončím ve špitále a co se dvěma malýma dětma. Nakonec kdybych věděla, jak poměrně hladce to další těhotenství proběhne, nebála bych se tak. Z vlastní zkušenosti - jakmile se člověk vrátí do práce, je mu hloupé po roce nebo po dvou odcházet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.