| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
Luki má vysvědčení v úterý a dostane za něj triko, jak jinak,než s Ferrari znakem ~t~. Kdybych mu ve čtyřech letech řekla, že v devíti nebude chtít chodit v ničem jiném než jen v červeném triku a vlastně všem červeném, tak by mě asi ubil. Vždycky tvrdil, že červená je jen pro holky ~j~, nebo že by se v něm probouzelo něco o čem ještě nevím ~y~

Jinak je mu už trochu líp, ale pořád je zahleněný a ne a ne se toho zbavit. No kouzelný začátek prázdnin ~q~

V Ostravě je pořád střídavě oblačno, chvíli lije, chvíli svítí sluníčko, cca 20 stupňů ~a~, prostě nic moc, ale slibujou, že od příštího týdne začne teplo, tak doufám, že jim ta předpověď vyjde.

Dneska jsem si koupila boty - střevíce - brrrr, už ten název mě děsí, já riflový a teniskový typ jsem kupovala takovou zbytečnost, ale musela jsem, za týden se mi vdává sestřenka, šaty jsem si už půjčila, ale boty jsem si musela koupit. Měla jsem sice doma jedny, ale asi mi porostla noha, či co, tlačily jako čert, potvory jedny ~a~ - a to byly jako nové, jenom jednou nošené a to před 3 roky na svatbě zase jiné sestřenky ~b~. Říká se, že čím je člověk starší, tím je menší, že se zmenšuje aby se vlezl do hrobu, no já asi pořád rostu, tož tak buď ještě nejsem dospělá, nebo budu nesmrtelná ~t~

Tak se mějte hezky, já se jdu zadrabat s knížkou pod peřinu. Lukis taky leží a kouká na telku, ještě že existuje Jetix, protože jinak by se asi unudil.~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.