Tohle mě trošku připomělo dobu, kdy jsme byla v nemocnici a jelikož syn byl předčasně narozený, tak jsem čekala na váhu přes 2200g kdy se už maminky brali do nemocnice a připravovaly se na nácvik činností s miminkem a podobně. Tenkrát běžela v televizi Nova reportář a statistika o kvalitě porodnic. Bylo to jen z těch větších a královéhradecká byla myslím 4. od konce. Byla jsem zrovna na návštěvě Za synem když jsem na chodbě zaslechla hádku. Nějaká maminka byla jako šílená a řvala snad na celou nemocnici, že za každou cenu musí zůstat s dítětem, protože viděla v televizi Nova tuto reportáž. Doktor byl chudák úplně přepadlej. Nakonec si to vyhádala a s dítětem mohla být. Pro mě to, ale byla velká nespravedlnoust. Já jsem měla zrovna za pár dní mít nástup. Čekala jsem na to 2 měsíce a ještě se muselo čekat už bude volný pokoj. Díky histerické mamince jsem musela čekat o další týden déle. :( To je jen důkaz toho, jak šptně můžou na někoho některé informace působit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.