Přidat odpověď
já osobně si myslím,že trauma z porodu není ten správný výraz.já bych to celé kolem a okolo nazvala sebestřednou hysterií..
Ivo, a tento prispevek je co? vykrik objektivity?
Ty jsi zcela subjektivne a sebezastrene odsoudila veskerou bolest a trauma, NEKOHO JINEHO, O KOM NOTABENE NEMAS ANI PONETI, jako nerealne...vymyslene...jen proto, ze tobe se to nezda...ty jsi bud nerodila, nebo trauma nemela...takze jak by asi nekdo jiny trauma mohl mit, ze?
Monty, prekvapujes me...lide pouzivaji vypsani se z emoci jako zpusob terapie...sama to delas hojne...jen nepises o porodech, ale svem zfrcanem zivote a zenatem milenci...vztahu na nic...tak mi vysvetli, kde je ten rozdil, ze ty to psat muzes a nekdo jiny na tema porod psat nemuze? Fnukas uplne stejne, jen o jinem tematu...
Kdybys byla zena cinu tak ZM davno kopnes do zadnice (protoze JA bych to tak uz davno udelala tak je jasne, ze je to jedine vhodne reseni, ne?) a preneses se pres to a neni o cem psat ci povidat u taboraku...jenze zena cinu nejsi a tak se holt nimras a nimras a fnukas a fnukas...a me absolutne nemusi zajimat co prozivas a proc to prozivas...ja jen chci rozkliknout nejakou z diskusi na hl strane tykajici se vztahu a nenajit tam tve sebezastrene hystericke prispevky...ze Ivo?
Zadas svobodu projevu pro sebe, doprej ho jinym...neverim, ze ti jde o dobro prvorodicek, aby nebyly vydesene...
Sama jsi psala, ze jsi informatory typu VSE BUDE TRAGEDIE posilala do pr...., tak ver, ze rozumna zenska si z toho vybere to co je dulezite a prinosne pro ni a nerozumna podlehne vypraveni i svych nevirtualnich kamaradek a okoli tak jako tak...
Předchozí