| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, "rodičku, která dělá problémy"???

Chces rict, ze protoze nevim, jak se tlaci na zacpu, protoze jsem to nikdy vedet nepotrebovala, tak to ze me dela "rodičku, která dělá problémy"???

A myslis, ze toto chovani muj porod urychlilo?

To nemuzes smyslet vazne~a~~a~~a~

Ja ocekavam slusne chovani...nepotrebuji ultra moderni vymalovani a vybaveni nemocnice, ale neprijde mi presprilis zadat lidsky respekt...

Kdyz opomenu fakt, ze clovek, ktery si vybere praci, nejen zdravotnika, ale zejmena porodnika ci PA, tak nema vymluvu, ze rodicka byla hormonalne vykolejena...kazdy soudny clovek preci vi s kym chce pracovat, ne?

A uz fakt, z enkde to jde a nekde ne mi jasne napovida, ze to je ciste o lidech...masinerie je vsude podobna, pristup lidi se lisi...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.