Přidat odpověď
myš a Eeko..
porodila jsem dvě děti.starší před 16 lety ve staré nemoderní porodnici,za asistence mladinké sestřičky a doktorem na telefonu.neb bylo nějaké důležité mistrovství ve fotbale doktor fandil u sebe v pokoji a ta poslední fáze porodu přišla nějak rychleji než se čekalo.nicméně celkový čas porodu 21 hodin a kontrakcí strávených na hekárně na lehátku ,místnost vydýchaná,bez oken.vystrašená jako tele,18.let,sama,plná modřin,jelikož můj milovaný se noc před porodem rozhodl ze mě dítě vykopat.patrně to považoval za alternativní metodu porodu.no,bránit se nebylo snadné,byla jsem hubená jak 12.leté dítě,protože mě do 8.měsíce zavíral doma,vypínal pojistky,takže jsem se většinou živila syrovými bramborami,nebo bramborami opékanými nad svíčkou.mnaminka.za celé těhotenství jsem přibrala 7 kg.malá vážila 3.5kg něco voda,něco placenta.
moje umanotost,dnes už vím,že blbost mě nutila zůstat a vydržet.neudala jsem ho jako otce dítěte,takže při sepisování papírů k přijetí do porodnice a následně na matrice jsem říkala jen,nevím kdo je otec.vypadala jsem jako nějaká běhna co si to uhnala,ani neví kde..pár měsíců jsme pak s malou bydleli po kamarádkách až jsem nakonec s prosíkem přilezla domů k našim,odkud jsem předtím hrdě odešla s tím,že si budu žít jak chci a s kým chci...toto celé ví jen mí rodiče a já ted i vy..co myslíte,je to hodné tomu abych říkala že mám trauma z těhotenství nebo porodu?je,ale nedělám to,protože nejsem hysterka.když tady čtu,jak některé fnukají jak to bylo bebí,jak pan doktor byl ošklivý a sestřička jí chtěla píchnout injekci a ono by to bolelo a oni na ní koukali a chtěli jí udělat kaka klistýr a nedej bože cévkovat a ona musela chudinka dokonce i tlačit atd..atd..TAK tady opakuji,že jsou to sebestředné hysterky.a nemusím je ani znát,stačí mi co tady čtu.
Předchozí