Přidat odpověď
Já si myslím, že tady došlo k hrubému nepochopení.
Nikdo nezpochybňuje, že výsledek porodu- tj. narození dětí je silný zážitek, ani to, že některé porody jsou vydařené, dostaví se euforie a tak...ale PROMINTE DÁMY...jako dnes a denně jsou tady na rodině popisy porodů, které připomínají rozsahem Vojnu a mír - jako co jsem řekla já, co řekla PA, kolik jsem měla stahů, kdy jsme vyrazili s manžou z domova...já myslím, že TOHLE měla Monty na mysli.
Když si uvědomím, že lidská pamět má tu vlastnost, že časem se podrobnosti zážitků mlží, přijde mi neuvěřitelné, že je někdo pět, deset let po porodu schopný sepsat podobný elaborát, kde i napíše, že měl po porodu svíčkovou...
Prostě a sprostě - vypadá to, jako kdyby si ten svůj porod včetně podrobnosti snad přehrával v hlavě každý den.
¨
A podobná "posedlost" mi fakt přijde nenormální, stejně jako touha pořád a neustále rozebírat PORODY, která se podobá až nezdravému nutkání.
Tady se to jmenuje rodina.cz a ač jsou těhotenství a porody přirozenou součástí života, mám ze serveru nutkavý dojem, že je z 80-90 procent v podstatě jen o porodech a těhotenství.
Předchozí