Libiku, no, já zas vidím přece jen rozdíl mezi trestným činem (i když jak jakým) a všestranně dobrovolné účasti na grupáči (včetně dobrovolného zapojení manželky). To druhý není v podstatě nic, co by se nemohlo dít, nic neúnosného, v podstatě nic špatného, pokud to dotyčný opravdu dostatečně zhodnotí - zda je to v souladu s ním samotným. Takže ani na učiteli mě to neuráží. Spíš by to nemělo být to první s čím se děti v tomto směru setkají- proto mi vadí ta dostupnost. A pokud tam uvidí někoho známého (ať už učitele nebo kohokoliv jiného slušně působícího ze svého okolí) mohlo by nabýt dojmu, že je to prostě normálka, že o to jde a to se mi nelíbí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.