Někdy je těžké vyjádřit úplně přesně svůj názor, takže raději ještě napíšu, že neodsuzuji pana učitele, že udělal chybu, sama jsem ji také dělala, chtěla jsem spíš vyjádřit názor, že chodit na swingersparty není z mého pohledu správné počínání u kohokoliv tím spíš u učitele a nechtěla bych, aby byl pan učitel vzorem pro moje děti. Ale je to můj pohled a mnoha lidem na tom asi nic špatného nepřijde, také by se klidně zůčastnili a v tom jim nebudu nijak bránit, dokonce i kdybych měla tu moc, bych jim v tom nebránila, ale s jejich jednáním bych nesouhlasila jako se správným.
Proto se ani nevyjadřuji k tomu, jestli má být učitel nějak trestán, jen si myslím, že je dobré, když se vyjádří ten nesouhlas s tím jednáním, na to si myslím, mají právo i ti rodiče, kterých se to přímo týká.
Abychom si rozuměly
, rozhodně každý má nárok na chyby a omyly a hledání v životě, určitě je na místě také odpuštění a shovívavost, to mě vůbec nepobuřuje, dokonce bych ani netrvala na tom, aby odešel ze školy, ale nechci takovému jednání přitakat a taky chápu ty rodiče, že vyjádří nesouhlas s jednáním, pokud s ním teda opravdu nesouhlasí, ne že sami to dělají, ale na veřejnosti vykřikují něco o morálce.