| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Amorku, na inzerát. Podala jsem si a ona se mi přihlásila. Měla doporučení od rodiny, kde hlídala předtím, navíc jsem si jí několikrát proklepla, pozorovala, jak se chová v určitých situacích, jak plní, co jsem jí řekla, nechala hrát se synem vedle v pokoji a naslouchala atd.
Samozřejmě, že jsem mohla šáhnout vedle, ale po určité době jsem věděla, že jsem měla velké štěstí. Vždy spolehlivá, nikdy nic nerušila, chodí na minutu přesně, naopak se ještě stará občas i o mě, když jdu ven, ve stylu jestli mám mobil atd., jsem trochu poslední dobou, co kojím mladší dceru , trochu zapomnětlivá :-)

A hlavně syn se na ní vždy těšil, byl nadšený, co spolu vyváděli, kolo, výlet, hřiště, večer můžeme občas vyrazit s manželem do divadla, kina, na narozeniny.
Vždy mi napíše, co dělali, jak usnul, dáváme si navzájem dárky na Vánoce, kreslí pro ní obrázky...trochu se bojím, až nám odejde, jak budu shánět náhradu.

Určitě do toho jdi, pokud vám může pár peněz chybět, protože bez babičky je to peklo. Navíc já i manžel jsme docela akční a společenští a pouhé večerní sezení u TV několik let by nás asi zabilo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.