Ahojky, já to tak letos měla už minimálně 2x. Vždycky jsem to nedostala, udělala si testy (my se teda o mímo už dlouho snažíme) - výsledek negativní. Na gyndě mi řekly, ať ještě další týden počkám a udělám si test znovu a pak když tak příjdu. Vždycky mi pak udělala dr. vyšetření, UZV a dostala jsem injekci na vyvolání. Když už to bylo podruhé tak mi dala nějaké prášky na upravení cyklu apod. a od té doby zas dobrý
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.