nj, to je taky jedna z bolístek. Před lety jsem se na přijímačkách octla v situaci, kdy jsem sice měla zájem o obor, věděla jsem proč to chci studovat a že se tím hodlám dál živit(jazyky-netradiční), leč byla jsem v práci a ta mě živila... a tato fakulta mi sdělila že i když jsem splnila podmínky pro přijetí, musím nastoupit na prezenční studium, individuál - nezájem. Většina těch co tam byli tenkrát se též ucházet o studium byly "holčičky" z gymplu, z jejich rozhovorů jsem zachytila to že již byly nebo se chystají na mnoho dalších přijímaček na různé školy a různé obory prostě aby se někde upíchly. Zájem o konkrétní obor nikde. Ale mohly nastoupit na prezenční studim, takže ok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.