Přidat odpověď
Muflone ted jsi to sama napsala," kdyz spusti svoji senedranu tak povolim" to je ono. ty ji nemusis placat, ale co ti je dulezite, tak si zatim stat a nepovolit aj kdyby se vsichni na vas ukazovali prstem. ja mam hodne tvrde dive, zive( pozor se slovem hyperaktivni) a mela tu fazi dva roky. je to normalni, patri to k vyvoji.
kdyz po sebe bude plivat tak ji vezmes hrnicek a basta. jestli ji nechces dat svoji zmrzlinu tak ji nedas, i kdyby si na hlavu stavela. udela ti pekny cirkus , mozna se bude i na chodniku valet pul hodinky (jako moje mala) ale tim vsim kdyz ji neustoupis jste postoupili o krucek dobredu. ja ti musim rict za sebe, ze tohle me teda moc nerozhazovala, vedela jsem ze je to normalni ajednou to prejde, musim byt ale tvra a nustupna. dat ji mantineli mezi kteryma se muze pohybovat, to je co nezan a uci se to. placanim se toho moc nenauci. horsi je daleko kdyz zacne trucovat a zlobit, vytacet dite skolou povinne, vedle toh trucovite 2 lete dite je pohoda. aspon pro me , a to jsem mela opravdu extra exemplar.
Předchozí