Já taky nestíhám při studiu brigádu. Teď je to tedy trochu lepší - už spadám pod určitou katedru a měření na bakalářku jsem měla dokonce honorované, stejné to bude i s diplomkou. Ale právě dnešní problém je, že existují lidé, kteří bez přivýdělku vysokou studovat nemohou. Viděla jsem jeden takový případ v televizi - holka bez matky jejíž otec se k ní odmalička nehlásil studovala medinu ale musela si přivydělávat. Výsledkem bylo prodloužení studia nad bezplatnou dobu, takže navíc musela platit školné. prostě dnešní představa vzdělání (vysokoškolského) zadarmo je mítus, i dnes existují lidé, kteří na to nemají a pokud studují náročnou školu bez dostatečného času na brigády, tak musí studium ustoupit práci a může to dojít až k překročení bezplatné doby studia (na bakaláře jsou to čtyři roky). Takže půjčky by to vyřešili i pro tyto lidi, kterým v dnešní době nikdo na slušný úrok nepůjčí.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.