Co se týče kvality lékaře té jsem věřila na základě jeho chování a vystupování. Vlastně se ke mě nechoval ani jako k pacientce, ale jako k zákazníci. Představil se mi, komunikoval s námi každé vyšetření vysvětlil.
Svým příspěvkem jsem chtěla hlavně říct, že podle mého jsou při porodu důležitější věci, než v tomto i spoustě dalších článku na tomto serveru zmiňují maminky. S barvou zdí jsem to možná trošku ustřelila, ale postesky nad tím, že mám rodit v "nějakém boxu", do Plzeňské bych ani nepáchla (fakt, že tolik maminek na jedom pokoji mě děsí, u nás jsou všechny pokoje dvoulůžáky + 1 nadstandart), nemůžu jít do sprchy kdy se mi zachce, nedokážu si představit, že bych měla rodit na klasickém porodním lůžku a podobné, které v této diskuzi zazněli mi u porodu připadají zbytečné.
Ano porod je bezesporu důležitý a velmi intimní okamžik, ale ať chceme nebo ne, je to také lékařský zákrok. A já jsem měla to štěstí, že jsem rodila v porodnici, kde obojí šlo zvládnout dohromady. Kde jsem se cítila dobře s velké části díky tomu, že jsem věřila, že je o mě i o malého dobře postaráno.
Předchozí