...a to jste nebyli ve Vojenské nemocnici ! Naštěstí tam nemají porodnici - berou to tam opravdu po vojensku ! Ještě dneska vidím, jak mi sestra hází věci do šuplíku, odkud je, co by nepohyblivý pacient, nemohu sama vytáhnout a ona mi je pak vztekle na mou řádost dává zpět na dosah ! Ta, když říkala: Dobrý den, znělo to úplně stejně jako POZOR! Ještě jsem čekala, že zavelí: VZTYK, KORZET NASADIT, NA VIZITU PŘIPRAVIT! BRRR.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.