Ahoj, já tam vydrzela pres dva roky. V Praze na "hlavnim stanu". Zacinala jsem jako pokladni, pak delala uz i praci vedouci a dostala na starost jednu z prodejen. Plat nic moc, pristup majitelu k zamestnancum priserny. Prace se mi ale jako takova libila, ale jen proto, ze jsem delala s knizkama. Kdybych nebyla nadsenec, tak to vzdavam po prvnich dvou mesicich. Pokud nastoupis, preju hodne stesti a hlavne pevne nervy. PS: bacha na sefku (spolumajitelku), jeji bracha (hlavni sef) ma aspon mozek......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.